Over ons

Direct een offerte in je mail

Over De Vrachtpatser

Missie:

Alles is energie

Energie staat nooit stil

Energie is altijd in beweging

De Vrachtpatser is ontstaan uit de drijvende kracht achter de eerste vrachten, Marcel Jorissen.

Hedendaags met ons team vervullen wij de behoefte van de klant in het moeiteloos horizontaal of verticaal verplaatsen van goederen, het opslaan hiervan en voorzien wij ook in het montage aspect.

Wij doen dit voor particuliere zowel zakelijke klanten. Voor particulieren voornamelijk in de regio of vanuit hieruit wereldwijd. Voor zakelijke klanten zowel landelijk als internationaal.

Onze missie is u helpen met het gemoedelijk verplaatsen, opslaan en monteren van uw vracht door middel van onze kracht. Met als doel uw energetische verplaatsing van middelen zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Visie:

Het universum groeit onverstoorbaar door.

Door te leven in harmonie hiermee zullen wij onze activiteiten ook verder uitbreiden en blijven groeien met als doel de positieve klantervaringen te laten stijgen. Hoe meer mensen en bedrijven wij kunnen helpen op een goede manier en naar tevredenheid, hoe meer wij kunnen resoneren met het doel als mensheid een vooruitgang te boeken. Elke handeling hoe klein en hoe groot heeft een impact op de wereld, wij willen in ieder geval onze impact zo positief en groot mogelijk laten zijn.

Dit willen we bereiken door de komende jaren verder te groeien in ons klantenbestand, wagenpark, materieel, personeel en opslagruimte.

Wie goed doet, goed ontmoet, wie zaait zal oogsten.

De Vrachtpatser

“De kracht achter de vracht!”

Kernwaarden:

– Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Elk mens is uniek, ieder heeft zijn eigen verhaal. Door als bedrijf hier rekening mee te houden ontstaat er een dynamische synergie van mooie mensen met elk hun eigen verhaal die tot bloei kunnen komen binnen de organisatie.

Dit vergt soms net wat meer tijd en geduld, maar als je bomen water geeft zullen ze bloeien en vrucht geven.

– Respect voor elkaar

Naast dat onze medewerkers uniek zijn zo ook onze klanten. Ieder heeft zijn eigen wensen en behoeften waar wij zo mogelijk op proberen in te spelen. Denk aan een zakelijke klant met een deadline of praktisch logistiek vraagstuk. Of denk aan de senior die zijn huis en haard verlaat voor een gemakkelijker en zorg gerichter onderkomen. Zo ook de gescheiden vrouw die een warme haard zoekt voor haar en haar kinderen en waar een lamp ophangen al veel kan betekenen.

Wij behandelen iedereen met respect, groot of klein.

– Vertrouwen en vrijheid

Wij streven naar vrijheid binnen onze organisatie, iedereen heeft bestaansrecht en het recht zijn eigen doelen na te streven binnen de Vrachtpatser. Zo ook geven wij onze klanten de vrijheid aan te geven hoe onze service het beste van toepassing te laten zijn.

Wij vertrouwen op elkaar als team en onze klanten kunnen op ons vertrouwen. Eerlijk duurt het langst.