UW WENS IS ONZE ZORG

Particuliere Opslag
Direct Offerte

Particuliere Opslag

Geen complete verhuizing maar wel vervoeren van meubels

Opslag offerte

Direct online uw offerte opvragen.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Contact

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor afvoeren

De Vrachtpatser particuliere opslag

Opslag nodig bij uw verhuizing?

Bij De Vrachtpatser is het mogelijk uw inboedel tijdelijk op te slaan of te verhuizen met tijdelijke opslag van uw meubels en inboedel. Het kan natuurlijk zijn dat u een nieuwe woning op het oog heeft, gaat verbouwen in uw huidige woning, of dat u wil verhuizen met tijdelijke opslag om welke reden dan ook.

Dit is mogelijk bij ons, wij beschikken over een ruime opslag in Breda, beveiligd, droog, vorstvrij en verzekerd. Hier kunt u een verhuis opslag huren en worden uw meubels en inboedel bij u thuis opgehaald en in de opslag geplaatst. Samen bekijken we in een kennismakingsgesprek de inboedel en berekenen wij de totale hoeveelheid meters die u hiervoor nodig heeft. Tevens bekijken wij hoeveel mankracht en welke transporteenheden we moeten inzetten. Daarna spreken we een flexibele duur af voor de opslagtermijn, zodat u –indien nodig- eerder over uw nieuwe woning kan beschikken en u niet teveel betaalt voor opslag. Wij zorgen er dan voor dat uw inboedel aan het eind van de rit weer op de juiste plek komt in de nieuwe woning. Kortom; een totaalpakket met verhuisopslag waar u zelf geen omkijken naar heeft! Misschien vraagt u zich af wat de opslag van meubels kost of wat onze inboedel opslag tarieven zijn. Neem hiervoor gerust contact op, zodat wij het op locatie kunnen inschatten en één totaalprijs kunnen maken voor het hele traject!

Onze opslag is niet toegankelijk voor derden, dus er kunnen geen buitenstaanders binnen die niet beschikken over de sleutels van het pand. Deze blijven te allen tijde in het bezit van de huurders. Dit betekent dan wel dat u tijdens de huurperiode geen toegang heeft tot uw meubels, uitzonderlijke gevallen daargelaten. Wij zijn dus geen opslagbox verhuurder, waarbij er continu toegang is tot uw spullen. Dit doen we om de veiligheid te kunnen garanderen, flexibele ruimte te kunnen bieden t.b.v. de hoeveelheid van de inboedel en een betaalbaar totaalpakket te kunnen bieden aan onze klanten!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor verhuisopslag en het totaalpakket wat wij bieden?

Neem dan contact op met De Vrachtpatser. Uw verhuizer met opslag.

Neem dan nu contact op via bellen, Whatsapp of het aanvraagformulier op de website! Telnr. 0611431571.

 

Interesse in onze diensten? Neem dan nu contact op via bellen, Whatsapp of het aanvraagformulier op de website! Telnr. 0611431571.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Heeft u vragen? Neem direct contact op.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing