UW WENS IS ONZE ZORG

Particuliere verhuizingen
Direct Offerte

Verhuizen

Particulieren, bedrijven, senioren en internationaal

Verhuis offerte

Direct online uw offerte opvragen.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Contact

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor afvoeren

De Vrachtpatser particuliere verhuizingen

Wij hebben uitsluitend de beste verhuizers

Particuliere verhuizingen

Bij De Vrachtpatser verhuizen we van nature met hard werken, noeste arbeid en een dosis humor, want verhuizen is al stressvol genoeg. Alles omtrent uw verhuizing goed geregeld!

Alvorens we beginnen aan de verhuizing komen we meestal op voorhand bij u langs om kennis te maken en kosteloos een inschatting te maken van de hoeveelheid werk, wel zo prettig! Wij vullen dan samen met u het offerte aanvraagformulier in en u krijgt indien mogelijk direct een totaalprijs voor uw verhuizing, zodat u weet waar u aan toe bent. Dat biedt duidelijkheid!

Naast het fysiek verhuizen en transporteren van uw spullen, kunnen wij u helpen met het (de)monteren van meubels, zoals een bed of kast. Het loskoppelen van witgoed is ook geen probleem. Daarnaast is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld schilderijen, spiegels of wandplanken op te laten hangen. Bovendien beschikken wij over de mogelijkheid om een verhuislift in te zetten (tot de 10e etage). Tot slot is er de mogelijkheid om uw spullen in opslag te laten stallen. Vermeld dit soort verzoeken dan wel duidelijk bij het kennismakingsgesprek

De Vrachtpatser beschikt over 3 voertuigen; een grote Mercedes Sprinter met 10 kubieke meter laadvermogen en 2 Mercedes bakwagens met hydraulische laadklep. Deze hebben wel 20 kubieke meter laadruimte!

Wij komen naargelang nodig met een team van voldoende sterke mannen; hoeveel mankracht er is wordt ingeschat bij het maken van de offerte op locatie. Daarnaast beschikken we over alle benodigde materialen, zoals:

– Transport materialen: Spanbanden, verhuisdekens, kussens en een steekwagen voor uw witgoed.

– Inpak materialen: Noppenfolie voor uw delicate goederen, wrapfolie om bepaalde meubels zoals kasten in te pakken voor transport en ducttape om bijvoorbeeld de slangen van uw wasmachine vast te zetten.

– (Elektrisch) gereedschap: Een accuschroefmachine om eventueel meubels te (de)monteren, in combinatie met een 200-delige bitset om elk meubel aan te kunnen, een klopboor om uw schilderijen of lampen vlekkeloos te kunnen monteren en daarnaast een goed gevulde kist met handgereedschap voor alle veelvoorkomende werkzaamheden.

Een eengezinswoning of appartement verhuizen duurt afhankelijk van de afstand doorgaans een werkdag. Bij grotere woningen of bij veel demontagewerk kunnen we beslissen de verhuizing op te splitsen in bijvoorbeeld 2 of 3 dagen. Hierbij wordt op de eerste dag alles gedemonteerd en op de nieuwe locatie weer gemonteerd, zodat er ruimte is voor deze werkzaamheden in de dan nog lege woning. Als de dag daarna de spullen overgaan is het voor u een fluitje van een cent, want u hoef uw spullen alleen nog maar direct in uw kasten te leggen.

Ook voor opslag van uw meubels of huisraad voor korte of langere periode bent u bij ons aan het juiste adres, kijk even onder het kopje opslag voor de mogelijkheden.

 

Vele tevreden klanten gingen u voor; kijk voor foto’s en reviews van onze verrichte werkzaamheden op:

– Facebook pagina: De Vrachtpatser
– Instagram: @devrachtpatser
– Google!

 

Uiteraard vinden wij het leuk als u ons volgt of liked en u zo op de hoogte blijft van het laatste nieuws omtrent onze werkzaamheden!

 

Interesse in onze diensten? Neem dan nu contact op via bellen, Whatsapp of het aanvraagformulier op de website! Telnr. 0611431571.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Heeft u vragen? Neem direct contact op.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing