Verhuisbedrijf voor particulieren

Direct een offerte in je mail

Verhuizingen voor particulieren

Particulieren verhuizingen

De Vrachtpatser biedt uitgebreide verhuisservices aan voor particulieren. Wij begrijpen hoe stressvol verhuizen kan zijn en bieden een uitgebreid pakket aan verhuisservices, waarmee uw verhuizing soepel en stressvrij kan verlopen.

Onze werkwijze

Onze vertegenwoordigers komen altijd persoonlijk bij u langs om een vrijblijvende offerte op te maken. Dit betekent dat u niet hoeft te raden wat uw verhuizing gaat kosten en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verborgen kosten. Onze verhuisoffertes zijn transparant en eerlijk, zodat u zich kunt concentreren op het voorbereiden van uw verhuizing.

Bovendien beschikken wij over een aansprakelijkheids- en vervoersverzekering, zodat u gerust kunt zijn dat uw spullen tijdens het verhuizen beschermd zijn. De Vrachtpatser heeft daarnaast een vervoersvergunning (NIWO), voor transport door heel Nederland en de EU, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw spullen overal veilig en efficiënt verhuisd kunnen worden, onder de juiste legitieme voorwaarden.

Onze verhuisdiensten

Wij bieden naast verhuizingen, ook (de)montage van meubels, verpakkings– en opslagdiensten aan, zodat alles onder één dak geregeld is. Onze opslagfaciliteiten zijn beschikbaar voor zowel korte als lange termijn, zodat u uw spullen op een veilige en handige manier kunt opslaan.

We beschikken over een uitgebreid wagenpark en een verhuislift, zodat ook de moeilijkste klussen geklaard kunnen worden. Bovendien bieden wij specifieke verhuisservices voor senioren, zodat u gerust kunt zijn dat uw verhuizing geheel op uw wensen is aangepast.

Internationaal verhuizen

Plannen om naar het buitenland te verhuizen? Naast verhuizingen binnen Nederland, bieden wij internationale en intercontinentale verhuizingen aan. Ons team heeft veel ervaring met het verhuizen van spullen naar het buitenland en kunnen u helpen bij elke stap van de verhuizing.

Neem contact op

Tenslotte nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een offerte zonder verplichtingen, gewoon bij u thuis aan de keukentafel. Onze verhuizers en vertegenwoordigers staan altijd klaar om u te helpen bij elke stap van de verhuizing, van het maken van een verhuisplan tot het uitvoeren van de verhuizing zelf.