Inpakwerkzaamheden

Direct een offerte in je mail

Verhuisspecialist De Vrachtpatser

Inpakwerkzaamheden

De Vrachtpatser biedt verpakkingsdiensten aan, zodat uw meubels tijdens de verhuizing goed beschermd zijn. Onze verpakkingsmaterialen zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen om uw meubels tijdens het transport te beschermen tegen krassen, stoten en andere schade.

Onze werkwijze

Voor het vervoeren van kwetsbare items, zoals glaswerk en beeldjes, wordt papier gebruikt om deze extra te beschermen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring in het verpakken van uw spullen, zodat u zich gerust kunt voelen dat uw bezittingen in goede handen zijn.

Extra diensten

Wij bieden verschillende soorten verpakkingsmaterialen aan, waaronder kwalitatieve verhuisdozen en op maat gemaakte beschermingsmaterialen voor kwetsbare items. Bovendien bieden wij verpakkingsdiensten aan voor meubels, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bescherming van uw meubels tijdens het transport.

Contacteer ons

Contacteer ons vandaag nog naar ons aanbod voor verpakkingsdiensten tijdens uw verhuizing. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het verpakken van uw spullen en uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen! Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan.