Internationale verhuizers

Direct een offerte in je mail

Verhuisspecialist de vrachtpatser

Internationale en intercontinentale verhuizingen

Hoe verhuizen wij internationaal?

De Vrachtpatser biedt een breed scala een verhuismogelijkheden in binnen- en buitenland.

Er zijn mogelijkheden om met ons eigen wagenpark uw spullen te verhuizen, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een (of meerdere) container(s).

Container verscheping is een populaire en efficiënte manier om goederen over de hele wereld te transporteren. Het biedt veel voordelen, waaronder de mogelijkheid om grote hoeveelheden goederen te vervoeren tegen lagere kosten en met minder risico op beschadiging tijdens het transport. Echter vraagt het ook wat planning en organisatie.

Alle benodigde exportdocumenten en douane-inklaringen moeten in orde zijn, om ervoor te zorgen dat de goederen zonder problemen door de douane kunnen worden geïmporteerd in het land van bestemming. Wij kunnen u ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste documenten en vergunningen.

Onze verhuisdiensten

Een andere belangrijke overweging is het verpakken en monteren van de items. Wij hebben ruime ervaring met het zeewaardig verpakken van goederen om te voorkomen dat er tijdens het transport schade wordt opgelopen. Er dient ook rekening gehouden te worden met eventuele (de)montage van meubels en andere items die niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Wij bieden eveneens opslag van uw goederen. Dit kan handig zijn als u nog niet direct een plek heeft waar u de spullen na aankomst kunt opslaan. Wij kunnen opslagmogelijkheden voor u regelen voor de periode vóór verscheping van de goederen, of na aankomst op de bestemming.

Vraag een offerte aan

Het is tot slot belangrijk om te weten dat de kosten voor container verscheping afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de grootte van de container, het gewicht van de goederen, de afstand en het type goederen dat wordt vervoerd. Het is daarom essentieel om vooraf een goede inschatting te maken van de totale kosten van de verscheping. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een offerte op maat, zodat u weet waar u aan toe bent en er geen verrassingen zijn achteraf. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over onze internationale en intercontinentale diensten!