Meubelopslag

Direct een offerte in je mail

Verhuisspecialist de vrachtpatser

Meubelopslag huren

De Vrachtpatser biedt ruime opslagmogelijkheden voor uw meubels bij een particuliere verhuizing. Als u tijdelijk geen ruimte heeft voor al uw meubels, kunt u ze bij ons beveiligd opslaan totdat u ze weer nodig heeft.

Bovendien bieden we transportdiensten voor het verplaatsen van uw meubels naar uw nieuwe woning. Onze professionals zijn gekwalificeerd om uw meubels op de juiste manier te vervoeren, zodat ze tijdens het transport niet beschadigd raken.

Meubelopslag in Breda

Op onze centraal gelegen locaties aan Takkebijsters en Tilburgseweg in Breda hebben wij nog ruime loodsmeters beschikbaar voor korte of langetermijn opslag. Gelegen nabij de uitvalswegen A27/A58/A59/A16, het ideale startpunt voor uw uitbesteedde logistiek.

Op beide locaties beschikken we over een afgesloten en beveiligde opslagruimte met heftruck. 

Wilt u items opslaan zoals meubelen of zaken die enige montage vereisen? Al onze medewerkers beschikken over de juiste logistieke kwaliteiten en een heftruckcertificaat. 

In samenwerking met een lokaal transportbedrijf met trailerservice is het ook mogelijk internationale leveringen in heel Europa en Turkije te verzorgen.

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over meubelopslag! Weet u al wat u gaat verhuizen? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan.