UW WENS IS ONZE ZORG

Senioren verhuizingen
Direct Offerte

Verhuizen

Particulieren, bedrijven, senioren en internationaal

Verhuis offerte

Direct online uw offerte opvragen.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Contact

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor afvoeren

De Vrachtpatser senioren verhuizingen

Wij hebben uitsluitend de beste verhuizers

Senioren verhuizingen

Ouderdom komt met gebreken en soms is het dan handig om kleiner te gaan wonen of te verhuizen naar een woonzorgvorm. Hierbij hoeft u zelf niets te doen! Wij kunnen naar wens het inpakken van uw spullen en het vervoeren van uw meubels naar de nieuwe woning verzorgen en tevens overbodig geworden spullen afvoeren voor u. U of uw kinderen beslissen zelf wat mee gaat naar de nieuwe woonvorm en wat achterblijft, voeren wij af. Naar wens verwijderen wij tapijt, vloeren, gordijnrails, schroefjes uit de muren en andere in de woning bevestigde zaken, zodat deze weer kaal opgeleverd kan worden voor de volgende huurder.

 

Wij behandelen u en uw spullen met de grootst mogelijke zorg en zorgen dat alles netjes op locatie weer wordt uitgepakt en weggezet. Ook is het mogelijk persoonlijke hulpmiddelen zoals een rollator, scootmobiel of aangepaste fiets mee te vervoeren, want het is al lastig genoeg om afscheid te moeten nemen van de vertrouwde stek waar u wellicht jarenlang heeft gewoond. Wij begrijpen dat dit een intense ervaring kan zijn en luisteren goed naar uw wensen en proberen het altijd op te nemen met een gezonde dosis humor om het zo iets makkelijker te maken.


Wij hebben ruim ervaring met het verhuizen van senioren naar verschillende seniorenwoningen en woonzorgvormen in de regio! Neem contact op voor een prijsopgave!


 

Vele tevreden klanten gingen u voor; kijk voor foto’s en reviews van onze verrichte werkzaamheden op:

– Facebook pagina: De Vrachtpatser
– Instagram: @devrachtpatser
– Google!

 

Uiteraard vinden wij het leuk als u ons volgt of liked en u zo op de hoogte blijft van het laatste nieuws omtrent onze werkzaamheden!

 

Interesse in onze diensten? Neem dan nu contact op via bellen, Whatsapp of het aanvraagformulier op de website! Telnr. 0611431571.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Heeft u vragen? Neem direct contact op.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing