Verhuisbedrijf in Bergen op Zoom nodig?
De Vrachtpatser

Verhuis- en transportbedrijf De Vrachtpatser uw specialist voor zowel particuliere- als zakelijke verhuizingen.

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom nodig? Dan ben je bij De Vrachtpatser op de juiste plek. Wij zijn de kracht achter de vracht en daarmee jouw verhuizing. Ons team van professionals staat voor je klaar. Een kleine, grote, zakelijke of particuliere verhuizing? We helpen graag en zorgen ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Naast verhuizingen zijn wij ook gespecialiseerd in transport en kunnen wij voorzien in (tijdelijke) opslag van spullen. 

Wil je meer weten over onze diensten en ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. We staan je graag te woord. 

 

Verhuizers in omgeving Bergen op Zoom

Als verhuisbedrijf hebben wij meerdere succesvolle verhuizingen afgerond in de omgeving van Bergen op Zoom. Met onze jarenlange ervaring gaan we graag een uitdaging aan. Schroom daarom niet om in contact te komen via de website. 

Tijdens de verhuizingen die wij verzorgen, onderscheiden wij ons niet alleen door onze praktische, no-nonsense aanpak, maar ook doordat we weten wat een verhuizing met zich meebrengt. We beseffen dat spullen vaak emotionele waarde bevatten en dat een verhuizing niet niks is. Wij behandelen dan ook elk project, groot of klein, met hetzelfde respect en voorzichtigheid. 

Onze verhuisdiensten

De Vrachtpatser heeft als missie het gemoedelijk verplaatsen, opslaan en (de)monteren van jouw vracht. We maken het jou zo makkelijk mogelijk en helpen zowel particulieren als zakelijke klanten met hun verhuizing. Dit doen we voornamelijk nationaal, maar wij kunnen ook internationaal ondersteunen bij verhuizingen. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, ervaren medewerkers en een eigen verhuislift. Daarnaast hebben wij alle benodigde vervoersvergunningen in huis en weet je dus zeker dat jouw spullen veilig en betrouwbaar worden verplaatst. Ons team is getraind, ervaren en werkt op de meest efficiënte manier. 

Naast verhuizen zijn wij ook gespecialiseerd in het (de)monteren van bijvoorbeeld meubelen en bieden wij verpakkings- en opslagdiensten aan. Besteed jouw verhuizing uit aan ons, dan wordt alles onder één dak geregeld!

Vraag een offerte aan

De Vrachtpatser is hét verhuisbedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom. Wil je graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via: info@devrachtpatser.nl. Liever iemand telefonisch spreken? Bel dan naar: 076-2011888.

Mogen wij jou ontzorgen bij jouw verhuizing? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.  We helpen je graag bij een vlotte afsluiting en de start van een nieuw verhaal! 

De Vrachtpatser

De kracht achter de vracht!’’

Reviews van onze klanten