Verhuisbedrijf in Den Bosch nodig?

Verhuis- en transportbedrijf De Vrachtpatser uw specialist voor zowel particuliere- als zakelijke verhuizingen.

Verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuisbedrijf Den Bosch

Ga je binnenkort verhuizen in de omgeving van Den Bosch en ben je op zoek naar hulp? Dan biedt De Vrachtpatser de ideale uitkomst. Wij zijn een verhuisbedrijf dat zowel particuliere als zakelijke verhuizingen verzorgd. Ons team beschikt over de benodigde ervaring en samen zorgen we ervoor dat jouw verhuizing op rolletjes loopt en netjes wordt afgerond. Alle zorgen rondom het verhuizen nemen we je uit handen. 

Ben je benieuwd naar onze diensten of heb je speciale verzoeken? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord. 

Verhuizers in Den Bosch

De Vrachtpatser is de verhuispartij in buurt van Den Bosch die je vakkundig bijstaat. Onze werkwijze is grondig en transparant. Doordat wij over onze verhuiswagens en verhuislift beschikken, zijn we ook flexibel in onze werkwijze. Wij zijn er voor de particulier maar ook zakelijke verhuizingen verzorgen wij graag. Wij geven onze klanten de vrijheid om aan te geven hoe wij onze diensten het beste kunnen inzetten voor hun verhuizing. Zo gaan we altijd voor een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en transparantie. 

 

De verhuisdiensten van De Vrachtpatser

Ons doel is het zo vlot mogelijk verplaatsen van jouw goederen. Tijdens dat proces ontzorgen we jou volledig en kun je volledig ontspannen. Onze focus ligt voornamelijk op binnenlandse verhuizingen, maar we zijn ook inzetbaar wanneer het gaat om verhuizingen naar het buitenland. We beschikken dan ook over alle benodigde licenties. Met ons eigen wagenpark en de beschikbaarheid van een verhuislift, werken we flexibel en doelmatig. 

Af en toe komt het voor dat specifieke producten moeten worden gedemonteerd, zoals bijvoorbeeld meubels of televisies. Ook deze taken nemen we graag voor onze rekening. Heb je een tijdelijke opslagruimte nodig voor je spullen? Dan kun je bij onze eigen beveiligde opslag terecht. Bij ons ben je verzekerd van een volledige verhuisdienst, zodat je fris en fruitig aan je nieuwe start begint.

Verhuizers in Den Bosch

Als verhuisbedrijf begrijpen we als geen ander hoeveel stress en zorgen een verhuizing met zich brengt, ongeacht de grootte. Ons doel is het zo vlot mogelijk verplaatsen van jouw goederen. Tijdens dat proces ontzorgen we jou volledig zodat jij kunt ontspannen focussen op andere belangrijke zaken omtrent het verhuizen. We gaan altijd voor een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en transparantie. 

Particuliere en zakelijke verhuisdiensten

Voor particulieren doen we dit door persoonlijk bij je langs te komen om een vrijblijvende offerte op te maken. Zo hoef je zelf geen inschatting te maken van wat je verhuizing kost. Ook is het niet nodig om je zorgen te maken over verborgen kosten. Onze offertes zijn eerlijk en transparant. We nemen daarin alles mee. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld ook de producten die gedemonteerd moeten worden, het aantal benodigde verhuisdozen en de exacte kamer waar de producten naartoe moeten worden getransporteerd. Op deze manier weet je haast precies wat je verhuizing kost. 

Ook voor zakelijke klanten stellen wij een persoonlijke offerte op en komen we graag bij je langs om alles correct af te stemmen. Daarnaast beschikken wij ook over een aantal extra services. Wij bieden bijvoorbeeld (de)montage diensten zakelijk aan op projectbasis. Met onze ervaring in het verplaatsen en monteren van kantoormeubelen en de juiste gereedschappen, richten wij je kantoor snel en efficiënt in. 

Iets anders waar wij zakelijk mee helpen is container handling. Wij helpen jou met het laden of lossen van containers met vracht en zorgen dat het op de juiste plek terechtkomt. Dat scheelt jou een hoop logistieke tijd en moeite. Uiteraard ben je bij ons verzekerd van efficiëntie en transparantie. Het uitvoeren van extra handelingen, zoals het maken van foto’s, is dan ook geen probleem!

 

Vraag een gratis offerte aan

De Vrachtpatser staat voor je klaar als allround verhuispartner in de regio Den Bosch. Als je meer wilt weten over één van onze verhuisdiensten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via de website door een mail te sturen naar: info@devrachtpatser.nl. Wil je liever iemand aan de lijn? Bereik ons dan via: 076-2011888

Mogen wij helpen bij jouw verhuizing? Vraag dan direct online een gratis offerte aan. Hierin worden alle kosten gespecificeerd en kom je dus niet voor verrassingen te staan. We zijn enthousiast om kennis te maken!

De Vrachtpatser

De kracht achter de vracht!’’

Reviews van onze klanten