Verhuisbedrijf in Tilburg nodig? De Vrachtpatser

Verhuis- en transportbedrijf De Vrachtpatser uw specialist voor zowel particuliere- als zakelijke verhuizingen.

Verhuisbedrijf Tilburg

Verhuisbedrijf Tilburg

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Tilburg? De Vrachtpatser staat voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen. We ontnemen je alle bezorgdheid dat bij verhuizen ontstaat. Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jouw verhuizing soepel verloopt. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Groot en klein, wij helpen je graag. Naast verhuizingen zijn wij ook gespecialiseerd in het voorzien van tijdelijke opslag en (de)montage van meubels. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen als verhuisbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via de website. We maken graag kennis. 

Verhuizers in omgeving Tilburg

Als verhuisbedrijf nabij Tilburg, hebben wij verschillende verhuizingen succesvol verzorgd. Ons team van specialisten beschikt inmiddels over jarenlange ervaring en gaat een uitdaging niet uit de weg. We pakken iedere verhuizing even grondig en nauwkeurig aan. Het maakt daarbij niet uit of dit een particuliere seniorenverhuizing of een grote zakelijke verhuizing is. We helpen iedereen even graag. We onderscheiden ons door een no-nonsense en transparante werkwijze. We zetten graag een stap extra voor je en denken met je mee. 

Onze verhuisservices

De Vrachtpatser richt zich op het efficiënt en gemoedelijk verplaatsen van vracht. Ons doel is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en alle zorgen rondom het verhuizen weg te nemen. Dit doen wij voornamelijk voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen verzorgen wij verhuizingen. Daarvoor hebben we alle benodigde vergunningen in bezit. We beschikken over ons eigen wagenpark en verhuislift waardoor we flexibel en efficiënt te werk kunnen gaan. 

Soms is het nodig dat bepaalde producten worden gedemonteerd tijdens het verhuizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubilair of grote huishoudelijke apparaten. Ook dit nemen wij graag uit handen en naast het (de)monteren van producten is het ook mogelijk om producten tijdelijk beveiligd op te slaan. Zo vindt een gehele verhuizing van A tot Z bij ons plaats!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De Vrachtpatser is de ideale verhuispartner in de omgeving van Tilburg. Wil je graag meer weten over één van onze verhuisdiensten? Neem dan contact met ons op via de website. Bereik ons per mail: info@devrachtpatser.nl of telefonisch via: 076-2011888.

Wil je graag dat wij jou helpen bij je verhuizing? Vraag dan meteen online een vrijblijvende offerte aan. We zijn benieuwd naar je verhuisproject en helpen graag bij een soepele start op een nieuwe plek!

De Vrachtpatser

De kracht achter de vracht!’’

Reviews van onze klanten