UW WENS IS ONZE ZORG

Ervaren verhuizers
Direct Offerte

Verhuizen

Particulieren, bedrijven, senioren en internationaal

Verhuis offerte

Direct online uw offerte opvragen.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Contact

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor afvoeren

De Vrachtpatser verhuizers

Wij hebben uitsluitend de beste verhuizers

Particuliere verhuizingen

Bij De Vrachtpatser verhuizen we van nature met hard werken, noeste arbeid en een dosis humor, want verhuizen is al stressvol genoeg!

Alles omtrent uw verhuizing goed geregeld!

Alvorens we beginnen aan de verhuizing komen we meestal op voorhand even bij u langs om kennis te maken en kosteloos een inschatting te maken van de hoeveelheid werk, wel zo prettig! Wij vullen dan samen met u het offerte aanvraagformulier in en u krijgt indien mogelijk direct een totaalprijs voor uw verhuizing zodat u weet waar u aan toe bent, wel zo prettig!

Naast het fysiek verhuizen en transporteren van uw spullen, kunnen wij u helpen met het (de)monteren van meubels, zoals een bed of kast. Het loskoppelen van witgoed is ook geen probleem. Daarnaast is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld schilderijen, spiegels of wandplanken op te laten hangen. Vermeld dit soort verzoeken dan wel duidelijk bij het kennismakingsgesprek!

De Vrachtpatser beschikt over een grote Mercedes Sprinter met 10 kubieke meter laadvermogen en een Renault Master met 15 kubieke meter laadvermogen. Wij komen naar gelang nodig met twee tot vier sterke mannen en alle benodigde materialen, zoals:

– Transport materialen: Spanbanden, verhuisdekens, kussens en een steekwagen voor uw witgoed.

– Inpak materialen: Noppenfolie voor uw delicate goederen, wrapfolie om bepaalde meubels zoals kasten in te pakken voor transport en ductape om bijvoorbeeld de slangen van uw wasmachine vast te zetten.

– (Elektrisch) gereedschap: Een accutol om eventueel meubels te (de)monteren, in combinatie met een 200-delige bitset om elk meubel aan te kunnen, een klopboor om uw schilderijen of lampen vlekkeloos te kunnen monteren en daarnaast een goed gevulde kist met handgereedschap voor alle veelvoorkomende werkzaamheden.

Een eengezinswoning of appartement verhuizen duurt afhankelijk van de afstand doorgaans een werkdag. U heeft bij uw verhuizing zelf de optie om mee te helpen, dit kan de prijs van de verhuizing enigszins drukken.

Ook voor opslag van uw meubels of huisraad voor korte of langere periode bent u bij ons aan het juiste adres, neem contact op voor de mogelijkheden!

Vele tevreden klanten gingen u voor, kijk ook eens op onze Facebook pagina of Google voor foto’s en reviews van onze verrichte werkzaamheden!

Senioren verhuizingen

Ouderdom komt met gebreken en soms is het dan handig om kleiner te gaan wonen of te verhuizen naar een woonzorgvorm. Hierbij hoeft u zelf niets te doen! Wij kunnen naar wens het inpakken van uw spullen en het vervoeren van uw meubels naar de nieuwe woning verzorgen en tevens overbodig geworden spullen afvoeren voor u. Wij behandelen u en uw spullen met de grootst mogelijke zorg en zorgen dat alles netjes op locatie weer wordt uitgepakt en weggezet. Ook is het mogelijk persoonlijke hulpmiddelen zoals een rollator, scootmobiel of aangepaste fiets mee te vervoeren.
Wij hebben ruim ervaring met het verhuizen van senioren naar verschillende seniorenwoningen en woonzorgvormen in de regio! Neem contact op voor een prijsopgave!

Interesse in onze diensten? Neem dan nu contact op via bellen, Whatsapp of het aanvraagformulier op de website! Telnr. 0611431571.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing

Heeft u vragen? Neem direct contact op.

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor uw verhuizing