UW WENS IS ONZE ZORG

Zakelijk Transport, Montage & Opslag
Direct Offerte

Transport & Opslag

Geen complete verhuizing maar wel vervoeren van meubels

Transport offerte

Direct online uw offerte opvragen.

1Offerte transport en opslag
2Locatie laden
3Locatie lossen

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor zakelijk transport en opslag

Contact

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op

1Werkzaamheden
2Regio
3Vraag offerte aan!

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor afvoeren

De Vrachtpatser zakelijk transport & opslag

Ook voor zakelijk transport, montage & opslag

 

Zakelijk Transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare transporteur voor uw partijen, goederen, veiling aan- en verkopen, klein zakelijk of MKB transporten? Dan bent u bij De Vrachtpatser aan het juiste adres!

Wij zijn de flexibele kleinschalige transport partner die u zoekt! Wij beschikken over 3 grote voertuigen, allen representatief. Een grote Mercedes Sprinter bus met 10 m3 laadruimte en 2 bakwagens. Transport zoals het bedoeld is; vlot uw goederen van A naar B!

Onze startplaats is in Oosterhout, Noord-Brabant. Centraal gelegen in de Benelux tussen Breda en Tilburg.

Neem vrijblijvend contact op voor onze tarieven!

Montage

Vaak is het met transport alleen nog niet geregeld! Uw producten, denk bijvoorbeeld aan meubels, kantoormeubilair of uitvoering van projecten behoeven allemaal 1 ding: montage!

Ons team kan u wat dat betreft van A tot Z ontzorgen, met bijvoorbeeld het transport uit onze opslag en de montage op locatie van uw producten bij uw klant! Al onze medewerkers hebben de nodige vaardigheden om meubels uit te pakken en te monteren of bijvoorbeeld bij projecten te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en alles volgens tekening op de juiste plek gemonteerd en aangesloten wordt. Onze bakwagens zijn standaard bevoorraad met het juiste hand en elektrische gereedschap om de klus tot een goed einde te brengen. Denk aan meubelbezorging voor de particuliere markt maar ook aan projectmanagement waarbij een hele batch (elektrische) bureaus of meerdere units kantoormeubilair op locatie uitgepakt, gemonteerd en geplaatst moeten worden. Dit tot het opruimen van de werklocatie en het afvoeren van de inpakmaterialen aan toe.

Opslag

Naast ons transport en montage aanbod verzorgen wij ook opslag van uw goederen en pallets voor de korte of lange termijn. Hiermee bieden we dus een totaaloplossing voor uw gehele traject van bestelling tot levering en montage. Onze opslag huurt u per meter per week/maand en van daaruit kunnen wij deelleveringen en transport naar de eindgebruiker verzorgen. Onze loods is uiteraard verzekerd, droog, vorstvrij en daarbij goed beveiligd. Onze goed afgesloten loods ligt een stuk van de openbare weg af met een afgesloten hek, dus ook niet aanlokkelijk voor ongenode gasten om een kijkje te komen nemen! Op locatie beschikken wij over de juiste hefmiddelen om uw goederen uit de vrachtwagen te lossen en bijvoorbeeld te plaatsen op onze verdiepingsvloer, hoog en droog!

Kortom, uw goederen voor de juiste prijs centraal opgeslagen in ons magazijn in Breda, vlakbij de A27, A58, A16 en A59. Hiermee slechts enkele stappen verwijderd van uw klant!

 

  • Onze chauffeurs en monteurs zijn professionals;
  • Ze ontzorgen u van A-Z met uw meubel transport of goederenvervoer en montage daarvan;
  • Last minute boeking mogelijk met vlotte prijsopgave;
  • Ook marktconforme tarieven voor opslag;
  • Heel omgeving Oosterhout-Breda-Tilburg te boeken, ook voor het ophalen van uw meubels of goederen buiten deze regio;
  • Meubeltransport & montage boeken met beste prijs van de regio!

 

Bent u op zoek naar 1 van deze diensten of het complete plaatje met ontzorgen van A tot Z? De combinatie van transport, opslag en montage in samenwerking met De Vrachtpatser?

Neem dan nu contact op via bellen, Whatsapp of het aanvraagformulier op de website! Telnr. 0611431571.

 

Interesse in onze diensten? Neem dan nu contact op via bellen, Whatsapp of het aanvraagformulier op de website! Telnr. 0611431571.

1Offerte transport en opslag
2Locatie laden
3Locatie lossen

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor zakelijk transport en opslag

Heeft u vragen? Neem direct contact op.

1Offerte transport en opslag
2Locatie laden
3Locatie lossen

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan voor zakelijk transport en opslag