Bedrijfsverhuizing

Direct een offerte in je mail

Verhuizingen voor bedrijven

Zakelijk verhuizen

De Vrachtpatser biedt uitgebreide verhuisservices aan voor zakelijke klanten. Wij begrijpen hoe stressvol verhuizen kan zijn en bieden een uitgebreid pakket aan verhuisservices, waarmee uw verhuizing soepel en stressvrij kan verlopen.

Onze vertegenwoordigers komen altijd persoonlijk bij uw bedrijf langs om een vrijblijvende offerte op te maken. Dit betekent dat u vooraf een duidelijk beeld heeft van de kosten. Onze verhuisoffertes zijn transparant en eerlijk, zodat u zich kunt concentreren op het voorbereiden van uw verhuizing.

Bovendien beschikken wij over een aansprakelijkheids- en vervoersverzekering, zodat u gerust kunt zijn dat uw spullen tijdens het verhuizen beschermd zijn. De Vrachtpatser heeft daarnaast een vervoersvergunning (NIWO), voor transport door heel Nederland en de EU, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw spullen overal veilig en efficiënt verhuisd kunnen worden, onder de juiste legitieme voorwaarden.

Wij bieden naast verhuizingen, ook (de)montage, verpakkings- en opslagdiensten aan en zelfs container handling aan. Zo is alles onder één dak geregeld. Onze opslagfaciliteiten zijn beschikbaar voor zowel korte als lange termijn, zodat u uw spullen op een veilige en handige manier kunt opslaan.

We beschikken over een uitgebreid wagenpark en een verhuislift, zodat ook de moeilijkste klussen geklaard kunnen worden.

Plannen om naar het buitenland te verhuizen? Naast verhuizingen binnen Nederland, bieden wij internationale en intercontinentale verhuizingen aan. Ons team heeft veel ervaring met het verhuizen van spullen naar het buitenland en kunnen u helpen bij elke stap van de verhuizing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tenslotte nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een aanbod zonder verplichtingen, gewoon bij u op kantoor. Of u vraagt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. Onze verhuizers en vertegenwoordigers staan altijd klaar om u te helpen bij elke stap van de verhuizing, van het maken van een verhuisplan tot het uitvoeren van de verhuizing zelf.