Zakelijke verhuislift

Direct een offerte in je mail

Zakelijke verhuizingen

Zakelijke verhuislift

De Vrachtpatser beschikt over een externe verhuislift, die speciaal is ontworpen om meubels en andere zware spullen op een veilige en snelle manier naar boven of beneden te verhuizen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging of fysieke inspanning.

De verhuislift komt tot wel 18 meter hoog en kan spullen dragen tot wel 250 kilo. Dit betekent dat ook grote en zware meubels, zoals bureaus en kasten, gemakkelijk verhuisd kunnen worden. Bovendien is onze verhuislift uitgerust met de nieuwste veiligheidsfuncties, zoals een elektrische motor, gewoon via uw eigen stopcontact en stabiliteitscontrolesystemen, zodat u gerust kunt zijn dat uw spullen tijdens het verhuizen veilig zijn.

Wanneer we bij u op locatie zijn voor de offerte, meten we de hoogte en bekijken we de situatie om te zorgen dat de verhuislift op een veilige manier gebruikt kan worden. Bovendien is het mogelijk om onze verhuislift als stand-alone service te boeken, inclusief voertuig en liftoperator, zodat u zelf kunt beslissen wanneer en hoe u de verhuislift wil gebruiken.

Vraag vandaag nog naar ons aanbod voor onze externe verhuislift. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het verhuizen van uw spullen en uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen!