Zakelijke opslagruimte

Direct een offerte in je mail

Zakelijke verhuizingen

Zakelijke opslagruimte huren

De Vrachtpatser biedt ruime opslagmogelijkheden voor uw (kantoor)meubels. Als u tijdelijk geen ruimte heeft voor al uw meubels, kunt u ze bij ons beveiligd opslaan totdat u ze weer nodig heeft.

Onze transportdiensten

Bovendien bieden we transportdiensten voor het verplaatsen van uw meubels naar een nieuwe locatie. Onze professionals zijn gekwalificeerd om uw meubels op de juiste manier te vervoeren, zodat ze tijdens het transport niet beschadigd raken. Als u bijvoorbeeld uw kantoor wilt verplaatsen naar een andere stad of zelfs naar een ander land, kunnen we u helpen met het transport van al uw meubels.

Zakelijke opslagruimte in Breda

Op onze centraal gelegen locaties aan Takkebijsters en Tilburgseweg in Breda hebben wij nog ruime loodsmeters beschikbaar voor korte of langetermijn opslag. Gelegen nabij de uitvalswegen A27/A58/A59/A16, het ideale startpunt voor uw uitbesteedde logistiek.

Op beide locaties beschikken we over een afgesloten en beveiligde opslagruimte met heftruck. 

Aan de Tilburgseweg is het mogelijk om een meubelbak <3,5 ton of een motorwagen te laden/lossen en aan de Takkebijsters hebben we ook de mogelijkheid om een trailer te lossen met de heftruck of via de docking schans. Tevens beschikken we daar over een pallet seal machine om vlekkeloos te verpakken. Ook kunnen we daar middels dubbele overhead deuren een vrachtwagen of trailer direct cross docken in onze <3,5 tons bakwagens voor lokale distributie. 

Tevens hebben we de mogelijkheid Europallets, blokpallets en andere geformatteerde zaken zoals kuubbakken te laden, lossen, op te slaan of om te pakken. 

Desgewenst is het mogelijk om met onze <3,5 tons bakwagens deelleveringen en transport uit te voeren naar locaties in de Benelux.

Onze overige diensten

In samenwerking met een lokaal transportbedrijf met trailerservice is het ook mogelijk internationale leveringen in heel Europa en Turkije te verzorgen. 

Wilt u items opslaan zoals meubelen of zaken die enige montage vereisen? Al onze medewerkers beschikken over de juiste logistieke kwaliteiten en een heftruckcertificaat. 

Vraag een offerte aan

Vraag naar de mogelijkheden, ook opslag voor routes met levering en montage zijn bespreekbaar. Voor meer informatie, tarieven of een offerte op maat neem vandaag nog contact met ons op!